Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Στον Σαμαρά όμως θα πάνε...

Οι ορκισμένοι αντιπασοκ του ΚΚΕ και του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ δεν πήγαν στο "πανηγύρι" του Προέδρου της Δημοκρατίας και πάνε στον εσπερινό του Σαμαρά.(Είναι προφανές ότι αποτελεί γέφυρα του αριστερού συμβούλου που έχει ονόματι …Λαζαρίδης προκειμένου να συνεχιστεί η παράδοση της ΝΔ..)
Ασφαλώς θα τους μεταφέρει το τι ειπώθηκε εκεί και θα τους ζητήσει συγγνώμη που δεν μπόρεσε να τους ακολουθήσει στην αποχή....
Η Αλέκα όταν προχθές σε εκδήλωση των Κνιτών στο ΑΠΘ ρωτήθηκε "πως καταγγέλλουμε την συμπόρευση ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,και ΛΑΟΣ όταν το 89 απλώναμε τραχανά....με ντολμαδάκια..." απάντησε με εκνευρισμό: Στα 92 χρόνια ζωής του κόμματος(ένα είναι..)κάναμε λάθη είτε απειρίας είτε ανεπάρκειας...ουδέποτε όμως προδοσίας"(εφ Έθνος 16/5/2010).
Τι είπε δηλαδή, ότι ο Φλωράκης κλπ ήταν είτε άπειρος είτε ανεπαρκής....
Είναι γεγονός ότι ο σταλινισμός επανακάμπτει και υπόσχεται στο λαό λαϊκά συσσίτια λαϊκά σπίτια λαϊκά δικαστήρια και κουτβ και κολχόζ και κατίν και πράγες και ουγγαρίες και βουνά.
Προφανώς ο καπιταλισμός θα είναι ο σπόνσορας και αυτού του ιστορικού κύκλου μεταφέροντας με τα τραίνα του τον αναγκαίο χρυσό..(τραίνα του Parvus).
Πάντως στις τελευταίες εκλογές έχασαν 80000 ψηφοδέλτια έχοντας υποσχεθεί τα πάντα.
Αν και τώρα αποτύχουν αφενός θα το παραδεχτούν και αφετέρου θα το αποδώσουν στις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει το κόμμα στο να περάσει τις ιδέες του.
Fotio170510

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου