Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Και τα Χ.Ν εκάμφθησαν προ του λαϊκισμού;;;

ή μήπως κάτι άλλο συμβαίνει;

Άλλο ενεργός πολίτης και άλλο "ανομικός " πολίτης.

Το να υιοθετείς κάθε διαμαρτυρία κάθε περιφερόμενου (και εισαγόμενου) τύπου, σημαίνει για μια εφημερίδα της ποιότητας των ΧΝ ότι έχουν αμβλυνθεί τα αντανακλαστικά της ιδιοκτησίας, ή έχουν εξουδετερωθεί απο επιτήδεια συντακτική ομάδα.

Όταν στην παρουσίαση συνδυασμού ο ρεπόρτερ της εφημερίδας (και γνωστός αγιογράφος) ερωτά τον ΄παρουσιαζόμενο' για το Λαφονήσι ενω θα μπορούσε να ρωτήσει για τον Μπάλλο,(που και εκει υπάρχουν ζητήματα καταπατήσεων αι αυθαιρεσιών)τότε μιλούμε για "γραμμή".

Όταν η εφημερίδα διατυμπανίζει ζήτημα ΣΧΟΟΑΠ ενώ είναι ζήτημα νομιμότητας του ΣΧΟΟΑΠ και μάλιστα πολύ μακρυά από το Λαφονήσι και προτρέπει την σωτηρία του τόπου του Λαφονησίου, ενώ πρόκειται για το Στόμιο, και όμως δείχνει φωτογραφίες της παραλίας του Λαφονησιού, τότε υπάρχει ουρά....στο πράγμα.

Το πράγμα είναι απλό: Ο Δήμος για δεύτερη φορά (η πρώτη είναι η λιμνοδεξαμενή στη Λίμνη) μέσα σε λίγες μέρες συλλαμβάνεται "αδιάβαστος" , αν και έχει δόγμα την πολυπραγμοσύνη, και αυτό προσπαθεί να το καλύψει με αλαλαγμούς και θορύβους πρόθυμων ημετέρων.

(Πέντε λεπτά μετά την τηλεφωνική ενημέρωση του Δημάρχου κατέφθασαν οι ....πρόθυμοι στην Δνση Δασών Χανίων).

Κύριε Γαρεδάκη όπως ξέρετε η αλήθεια πάντα,αργά η γρήγορα, αναδύεται, άρα και εδώ έτσι θα συμβεί και σας καλώ να συμβάλλεται σε αυτό.

Η πρόταση είναι μία και μόνη: (Συνολικός) Φορέας Διαχείρισης των προστατευόμενων περιοχών Φύση 2000 της Κισάμου άρα ενιαία ΕΠΜ υψηλού κύρους, για απεμπλοκή από τις προσωπικές επιδιώξεις αλλά και, παραλήψεις ,του κάθε Δημάρχου.

Η επιστολή αυτή είναι έκκληση στην δεοντολογία που κακοποιείται κατά την γνώμη μου, γίνεται δημόσια και όχι παρασκηνιακά ,και δεν εκμεταλλεύται καμία σχέση.

Γιάννης Φωτάκης

1 σχόλιο:

  1. Άλλο 1980+ και άλλο 2010.
    Άλλο οικολόγος και άλλο Δυναμιτιστής...
    Άλλο βαφτισιμιός και άλλο αριστερός...
    Ένας μόνος λείπει απο την παρέα του 1980+ είναι ένας πρώην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή