Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010





ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΙΑΣ!...
Περίπου 10.000 ευρώ, όσες δηλαδή ήταν οι εισπράξεις του Σαββατοκύριακου, έκλεψαν άγνωστοι δράστες χθες το βράδυ στο Φαράγγι της Σαμαριάς. Τρεις άγνωστοι με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και κρατώντας κυνηγετικές καραμπίνες πλησίασαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα τον υπάλληλο του... Φαραγγιού που βρισκόταν στο φυλάκιο εισόδου στο Ξυλόσκαλο. Αφού τον χτύπησαν στο κεφάλι με το κοντάκι της μιας καραμπίνας τραυματίζοντάς τον ελαφρά, του έδεσαν τα χέρια και του απέσπασαν το κινητό του τηλέφωνο, τους φορητούς ασυρμάτους, καθώς και τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου. Ακολούθως, από το χρηματοκιβώτιο, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό που προερχόταν από την πώληση εισιτηρίων εισόδου. Οι δράστες διέφυγαν ενώ ο φύλακας επικοινώνησε με την αστυνομία, η οποία διερευνά την υπόθεση. (fimotro)

Η Κινητοποίση ήταν εντυπωσιακή για το περασμένο της ώρας και το αιδέσιμο της ημέρας.

Η Δνση Δασών υπέστη πλήγμα στο βαθμό που ακόμη υπάρχουν νησίδες μη επαγγελματικής συμπεριφοράς σε κάποια επίπεδα.Δυστυχώς δεν είναι εύκολο να διεξέρχεσαι σε αντικείμενα όπως, η πολιτική επί των δασών,η πολιτική επί της πράσινης ανάπτυξης σε διεθνείς συμμετοχές, σε καθημερινότητα που συγκρούεται με τα ατομικά δικαιώματα των πολιτών, στη διαχείριση του Εθνικού Δρυμού αλλά και σε αστυνομικά καθήκοντα απέναντι σε ένοπλους και αποφασισμένους κακοποιούς.( την προηγούμενη Κυριακή υπήρξε τέτοια επαφή με καλάσνικοφ).

Και όμως σε κάποιους, στους αγροφύλακες του Καραμανλή και του Πολύδωρα (πραίτορες) ΣΗΜΕΡΑ,τους επιτρέπουν να ΚΑΘΟΝΤΑΙ πάνω σε αχρεωστήτως μισθούς....

Εντάξει.. λοιπόν.

3 σχόλια:

  1. Αυτή ακριβώς η εκτεταμένη εργασία υπαίθρου εμποδίζει το επιστημανικό προσωπικό της Δ.Δ Χανίων να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες ανάπτυξης των τοπίων και γενικότερα της οικολογικής ποικιλίας και μοναδικότητας του Νομού.
    Περιμένουμε όμως τις πρωτοβουλίες των τοπικών κοινωνιών, μετά τις εκλογές γιατί τώρα θα ειπωθούν πολλά,και εδώ είμαστε να βοηθήσουμε και να... βοηθηθούμε.
    Το περιβάλλον είναι το σπίτι όλων μας είναι κοινωνικό αγαθό και κοινωνικός πόρος.Δεν ανήκει σε ομάδες δεν τεμαχίζεται δεν τιμαριοποιείται.
    Οι "καπατσοσύνες" και οι "παλλικαριές" υποκρύπτουν συμφέροντα εξατομικευμένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοτιο σημαίνει Φωτάκης Ιωάννης.Ότι γράφει και όσο βρίζει, ο καθένας, χαρακτηρίζει το επίπεδο του και και την ....απελπισία του.
    Ο Κα(ταλληλότερος)ραμανλής αλλά και όσοι έκαναν τουμπεκί είναι υπόλογοι στον Ελληνικό λαό και κυρίως στην ιστορία που πολλοί απο την παράταξη αυτή θέλουν να πλαστογραφήσουν.
    για την αξία του ανδρός ασ ρωτήσετε τον Μπαρόζο τον Τρισέ την Μέρκελ και ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή