Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.

Κατ' αρχήν ας μάθουν όσοι ασχολούνται με την δημοσιότητα: Ο νομός Χανίων δεν διαθέτει Δασαρχείο. Διαθέτει Διεύθυνση Δασών.

Δεύτερον εισβολή δεν έγινε, εκτός και αν η κατάθεση μιας (αγράμματης) αίτησης με την συνοδεία μιας κάμερας !!!! (είδες οι οικολόγοι!!!! μπήκαν στο παιγνίδι) αποτελεί εισβολή, τότε δεν έχουν νόημα οι λέξεις.

Τρίτον αποχώρησαν προπηλακιζόμενοι....

Τέταρτον τηλεφώνησε ο Δήμαρχος να μάθει αν την αίτηση για πράξη χαρακτηρισμού την έκαμε ο Περιφερειάρχης για να λάβει την εξής απάντηση: Μάλιστα ο Περιφερειάρχης έκαμε αυτό που δεν κάνατε εσείς και ο μελετητής, ζήτησε πράξη διότι αν είναι Δάσος ή Δασική έκταση δεν μπορεί να αναζητείται εκεί ΠΕΡΠΟ!!! (λέξη κλειδί που επιμελώς αποκρύπτεται)

Πέμπτον, σε πέντε λεπτά καταφθάνει πίσω ο κύριος (με συνοδεία) και επιλέξει λέγει: "Είπατε στον Δήμαρχο (πασών των οικολογιών....)ότι ο Περιφερειάρχης ...κλπ"; Μάλιστα κύριε, αλλά του είπαμε και ότι ο Δήμαρχος δεν έκαμε ότι του έχει υποδειχτεί εγγράφως...(αυτόν όμως δεν τον ενδιέφερε να ακούσει παρά μόνο το ασικλίκι του).{Σε όλα αυτά ήμουνα παρών..}

Έκτον έτρεξε στα κανάλια να ολοκληρώσει και την τελευταία ψηφίδα της αποστολής του.

Η Υπηρεσία είναι Δημοκρατική. Είναι διαφανής. Δεν εκβιάζεται και δεν προκαταλαμβάνεται Εντέλλεται μόνο από τον νόμο. Όχι ότι δεν γίνεται προσπάθεια χειραγώγησης αλλά όπως είπε και ο Γέρων Μητσοτάκης: "Μην μπλέξεις με Αρχαιολόγους και Δασικούς", και μάλιστα το είπε στο Καστέλλι στα εγκαίνια του Μουσείου!!!!

Αλλά αυτή είναι η μοίρα του τόπου, δεν λύνει τα ζητήματα θεσμικά αλλά πελατειακά. Έτσι τώρα και οι νεόκοποι νομίζουν ότι θα υποκαταστήσουν τους παλιούς. Απλώς ,γερνάνε τις ιδέες της οικολογίας, που ούτως η άλλως εκμεταλλεύονται για κοινωνική καταξίωση,αλλά σαν κακέκτυπα θα ανακυκλωθούν σύντομα.

Φάνηκε όμως ότι το "Λαφονήσι ΣΟΣ" είναι ενεργούμενο και πατροναριζμένο από τον Δήμαρχο που΄'νομίζει "ότι, ξέρει πάντα περισσότερα''απο τους άλλους. Στων τυφλών τη χώρα βέβαια.

Καημένη Κίσαμος...................................

Γιάννης Φωτάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου