Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Αλαζονεία Νταβούτογλου: "Θα συνεχίσουμε τις υπερπτήσεις"

08-01-2011
Ένας αλαζονικός Νταβούτογλου, προειδοποίησε σήμερα εμμέσως πλην σαφώς ότι οι παραβιάσεις και οι υπερπτήσεις θα συνεχιστούν. Αναφερόμενος στις δηλώσεις Παπανδρέου για τις υπερπτήσεις είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορεί κανείς να επιβάλλει μία θέση στην άλλη πλευρά, και κυρίως στην Τουρκία".
«Είναι η γνωστή άποψη της Ελλάδας» δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, κληθείς να σχολιάσει τα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ενώπιον των Τούρκων πρέσβεων για εισβολή και κατοχή στην Κύπρο και τις παραβιάσεις του ελληνικού εναερίου χώρου.
«Οι δικές μας απόψεις μας στα θέματα αυτά είναι γνωστές, και ο πρωθυπουργός μας τις έθεσε με σαφήνεια». Είναι αμοιβαίως γνωστές οι θέσεις μας» πρόσθεσε.
Επισήμανε πάντως πως «τα μηνύματα του κ. Παπανδρέου σε γενικές γραμμές αποτελούσαν μηνύματα φιλίας και συνεργασίας».


Όταν ο μέντορας διαδοχικών Τούρκων πρωθυπουργών χάνει την νηφαλιότητα του και την αντικαθιστά με αλαζονεία αυτό σημαίνει ότι μια από τις βεβαιότητες του κλονίσθηκε.ΙΦ

2 σχόλια:

  1. Ποια βεβαιότητα;
    Το δεδομένο της ....Ελλάδας και του πρωθυπουργού της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήταν πάντως ποιο ισχυρός, σαν πρωθυπουργός, αν ήταν φορέας συνελληνικής γνώμης όπως θα προκύψει μέσα απο διάλογο και συμφωνία στο κοινοβούλιο, με βάθος.... εθνικής στρατηγικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή