Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

Πρωτοφανής επίθεση κατά της Ελλάδας από Τούρκο υπουργό:
"Παρέδωσαν τη χώρα τους σε μεσίτες"

Πρωτοφανή επίθεση κατά της Ελλάδας, της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού εξαπέλυσε πριν από λίγο η Τουρκία δια του υπουργού Επικρατείας και δεξί χεριού του "καρντάσι" Ταγίπ Ερντογάν, ο Φαρούκ Τσελίκ, με την φράση "Αυτοί οι οποίοι έφτασαν να παραδώσουν τη χώρα τους στους μεσίτες, που την έριξαν στο σημείο να κρεμάσουν πωλητήριο για να γλυτώσουν τα χρέη τους, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μιλάνε για την Τουρκία".
Συγκεκριμένα ο οποίος μιλώντας σε συνέδριο στην Προύσα και αναφερόμενος στην φράση του πρωθυπουργού Α.Παπανδρέου στο Ερζερούμ πως "Για όσο συνεχίζεται η κατοχή στην Κύπρο η Τουρκία δεν μπορεί να γίνει μέλος της Ε.Ε. είπε επί λέξει τα εξής:
"Αυτοί οι οποίοι έφτασαν να παραδώσουν τη χώρα τους στους μεσίτες, που την έριξαν στο σημείο να κρεμάσουν πωλητήριο για να γλυτώσουν τα χρέη τους, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μιλάνε για την Τουρκία".
Αναμένεται αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών, αφού τέτοια επίθεση και τέτοιοι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί δεν έχουν διατυπωθεί ποτέ στο παρελθόν από Τούρκο αξιωματούχο, ούτε καν από τον γραφικό Ε.Μπαγίς.

Defence.net

1 σχόλιο:

  1. Είπαμε απο την πρώτη στιγμή οτι η αλαζονεία της Τουρκίας προέρχεται απο τον απόλυτο αιφνιδιασμό της απο τον "Γιωργάκη" όπως αποκαλείται απο τους "τεράστιους" ένθεν κακείθεν πολιτικούς και αναλυτές.
    Καλώς: Γνώμη μας είναι ότι τα λόγια της εσωτερικής κατανάλωσης μας ψηλώνουν στις αναμεταξύ μας διαδικασίες, μας κονταίνουν όμως Εθνικά.
    Και λόγια και ιδεαλισμούς και αντιφάσεις ο τόπος έχει γευτεί πολλές μέχρι τώρα.
    Ας ελπίσουμε ότι το μέλλον δεν θα είναι παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή