Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Αλέξης Τσίπρας«Μπράβο» σε ΚΚΕ και Οικολόγους
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΑ

Ο κ. Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στα γραφεία των Γιατρών του Κόσμου, τόνισε ότι σ΄ αυτόν τον τόπο περισσεύει η υποκρισία, καθώς «κάποιοι θαρρούν πως το μεταναστευτικό πρόβλημα το ανακάλυψαν προχθές με τους 250 απεργούς πείνας. Δεν υπάρχει γύρω μας όλα αυτά τα χρόνια. Δεν το αντιμετωπίζουμε παντού στην καθημερινότητά μας». Όπως είπε, «είναι και μια υποκρισία που διαπερνά δυστυχώς και το επίσημο πολιτικό σύστημα. Εξαιρώ τη στάση του ΚΚΕ και των Οικολόγων Πρασίνων. Από κει και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι το μόνο που έκαναν αυτές τις μέρες ήταν να επενδύουν στη χειραγώγηση της κοινής γνώμης και σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες».
Και συμπλήρωσε: «Η υποκρισία κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνει. Το μεταναστευτικό πρόβλημα είναι ογκώδες, τεράστιο. Πρέπει να αντιμετωπιστεί με ψυχραιμία και νηφαλιότητα». Ο κ. Τσίπρας συνεχάρη για την ψυχραιμία και την αξιοπρέπεια που επέδειξαν, «παρά τις ασφυκτικές πιέσεις», την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών, και ιδιαίτερα τον Πρύτανη του κ. Πελεγρίνη.

Επίσης, ευχαρίστησε τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και ιδίως τους Γιατρούς του Κόσμου αλλά και τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση της Εκκλησίας που μετά από προσωπική παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου συνέδραμε καθώς και τον Ερυθρό Σταυρό και τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, «γιατί προσπάθησαν να δώσουν ό,τι μπορούσαν να δώσουν στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης και φροντίδας σ΄ αυτούς τους ανθρώπους». .
Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/

Προφανώς ευχαριστεί ο ...ευχαριστημένος, ο ευεργετημένος, ο ικανοποιημένος από την έκβαση του στρατηγήματος του κλπ.
Καλώς, στρατηγέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου