Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΚΚΕ: Αντεπίθεση
«Από την πρώτη στιγμή σύναψης του Μνημονίου είχαμε προβλέψει το εξής: ότι ο λαός θα χρεοκοπήσει σίγουρα και ότι θα υπάρχει από εκεί και πέρα διαπραγμάτευση για τον βαθμό χρεοκοπίας ενός τμήματος του κεφαλαίου προκειμένου να ανακάμψει η κερδοφορία», δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα.
Οπως είπε στη συνέχεια η γ.γ. του ΚΚΕ, «έχουμε επιβεβαιωθεί. Επομένως ο λαός πρέπει να πιστέψει στο εξής: Θυσία αξίζει να γίνει μόνο στον βωμό του αγώνα για την αντεπίθεση, για την ανατροπή της σημερινής κατάστασης, την ανατροπή της εξουσίας. Μεσοβέζικες λύσεις δεν υπάρχουν».


ΣΥΝ: Ανατροπή
«Οι εργαζόμενοι και η νεολαία δεν έχουν τίποτα να περιμένουν από μια ξοφλημένη κυβέρνηση που εξαθλιώνει το μεγαλύτερο τμήμα του ελληνικού λαού, ενώ προσπαθεί να πείσει ότι η πολιτική της είναι μονόδρομος», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΝ, με αφορμή την αναθεώρηση του Μνημονίου.
Σύμφωνα με τον ίδιο: «Μονόδρομος είναι η ανατροπή των πολιτικών που έφεραν τη χώρα σε αυτήν την κατάσταση και η αποδοκιμασία των πολιτικών δυνάμεων που τις στήριξαν και τις στηρίζουν. Το 4ο επικαιροποιημένο Μνημόνιο και τα νέα μέτρα εις βάρος του ελληνικού λαού μπορούν να μείνουν στα χαρτιά από τους ενωτικούς αγώνες όλων των εργαζομένων».
(enet.gr)

Και..... πέναλτυ, αν δεν μας πουν, πως.
Απο ρεπορτάζ πάνε καλά. Απο προτάσεις πάσχουν.
Οι κραυγές, ψυχή βαθιά, αντηχούν στα ρουμάνια και στο Παλαιοζογλόπι.
Η χώρα θέλει όριο και όραμα.
Και δεν το έχει ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου