Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Η παράταξη επιτίθεται με λοξή 5η φάλαγγα:

1ον) Να ξεσηκωθούν οι πολίτες ζήτησαν τα εξής στελέχη της ΝΔ (κατά Σαμαρά έκδοχο):
Μανώλης ,Καμμένος,Ψωμιάδης (δεν ξέρω ποιος, ο τραπεζίτης ο ποδοσφαιράνθρωπος,ο τραγουδιστής, ο αδελφός ή ο Ζορό;) και ο Μιχελάκης (υποψήφιος στα Χανιά...)
2ον) Ο κατά τον μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο «γενναίος Έλληνας αδελφός» Νικόλαος Ντερτιλής είναι ο τελευταίος από τους πρωταίτιους του απριλιανού πραξικοπήματος που βρίσκεται στη φυλακή, ως δολοφόνος 20χρονου νεαρού στην εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Κύριοι της ΝΔ ο Καλαβρύτων, πρώην χωροφύλαξ επί εθνοσωτήριου επαναστάσεως, γνωστός εθνικοσοσιαλιστής αλλά και αγανακτισμένος έλαβε μέρος με το χριστεπώνυμο πλήρωμα του με τα λάβαρα των λαοσυνάξεων κατά των ταυτοτήτων... (αγκαλιά με τον "μελετώντα" επί χούντας Παρασκευαίδη αλλά και την Νατάσα του Κώστα..!!) αλλά και προ ημερών στο Σύνταγμα όπου, όλοι μαζί, οι Παρθένες της καθ΄ημάς αριστεράς και οι Σατανάδες του Αμβρόσιου, μούτζωναν το κοινοβούλιο.
Έχει ξεκινήσει τον ξεσηκωμό πολύ ποιο πριν τον σκεφτείτε εσείς.
Παπά μάνατζμεντ σας χρειάζεται...ή και Καρατζαφέρης για εγγύηση...
Όσο για την κυρία Βαλαμβάνη, (να αναμένουμε καταγγελία και του Αλαβάνου περί προβοκάτσιας;) δεν αιφνιδιάστηκε από την συνύπαρξη τους τόσο καιρό στο Σύνταγμα-άνω κάτω δεν κάνει διάφορο- αλλά από τις ευλογίες του εν λόγω συνοδοιπόρου της στον φυσικό δολοφόνο ενός λεβέντη.
"Και με το διάβολο θα συμμαχήσω για να περάσω την γέφυρα" έλεγε ο Χαρίλαος. Φευ. Αυτές, οι άνευ αρχών, κινήσεις του "δικού μας επαναστατικού προτσές" το έχουν καταντήσει ιστορία επαναλαμβανόμενης λαθολογίας...
Άντε και κοινό αρχηγό στην πλατεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου