Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Greek Statistics και Μίκης.
Είναι γνωστό ότι τα greek statistics έχουν ευρεία χρήση. Τα χρησιμοποιούν ακόμη και τα κινήματα σπίθας, εκτός από τον πολιτικό κόσμο!!!
Είναι λέει ο Μ.Ο ηλικιακής διαστρωμάτωσης της σπίθας τα 35-40 έτη. Αλήθεια ή ψέμα;
Το άρθρο 120 του Συντάγματος εμφανίζει ως δικαίωμα την ανυπακοή ή ως υποχρέωση;
Βεβαίως ως υποχρέωση,αλλά επειδή είναι εφεύρημα, υπό το βάρος λαϊκιστικού ψυχισμού, εμφανίζει την αμυντική εκδοχή του "δικαιώματος" και όχι την επιθετική της "Υποχρέωσης", που ορίζει το Σύνταγμα.
Το κλειστό το φοβικό το ανάδελφο έθνος που στα ηττημένα (από πολέμους και επιλογές)γεράματα του, που "οραματίζεται" (sic) ο Μίκης,(και να μην ξεχάσει τον Γέροντα Ειρηναίο) αν και περικυκλωμένο και απειλούμενο και υπό κατάληψη πρέπει να μένει σε μια περήφανη απομόνωση.
Αυτό όμως δεν αρμόζει στην προσοντούχο νεολαία μας. Προσόντα που αναπτύχθηκαν σε πλήρη και αποτελεσματική Δημοκρατία για την νεολαία και για τους γονείς τους.
Οι Έλληνες, και όχι οι ραγιάδες, είχαν ανοικτούς ορίζοντες και πλατιά γεωγραφική τοποθέτηση. Τοποθετούσαν δε και τον πολιτισμό τους...
Εξάλλου Μίκη σεις πρώτος μιλήσατε για συνομοσπονδίες με την γείτονα.
Πολλοί θύουν λιβάνι στο μουσικό φως του. Και εγώ.
Το πολιτικό τρέμουλο του, όμως φοβάμαι, πως σε λίγο θα τον οδηγήσει σε αίνους προς την συνέπεια του φυλακισμένου Ντερτιλή....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου