Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011







(Σ)Το παιχνίδι των διεθνών συσχετισμών:








«Αχνίζει» από τη Δευτέρα το φυσικό αέριο στο οικόπεδο 12 της ΑΟΖ
Εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το κοίτασμα είναι μεγαλύτερο των μέχρι τώρα υπολογισμών
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/10/2011, 12:38 ΒΗΜΑ
Την ύπαρξη φυσικού αερίου επιβεβαιώνουν οι έρευνες που διεξάγονται στο οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος» από το φρεάτιο της γεώτρησης της Noble «αχνίζει» από τη Δευτέρα φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει έντονη αισιοδοξία ότι το κοίτασμα στο οικόπεδο «Αφροδίτη» είναι σημαντικά μεγαλύτερο των μέχρι τώρα υπολογισμών. Όπως αναφέρει η ίδια εφημερίδα, αυτό έδειξαν υψηλής τεχνολογίας ραδιοβολίσεις του τελευταίου τριημέρου εντός του φρεατίου. Δεν αποκλείεται, δε, να μεταβεί στην πλατφόρμα στο τέλος της εβδομάδας ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας και η επίσκεψή του εκεί να συνοδευτεί από το πρώτο «άναμμα» φλόγας από φυσικό αέριο. Προς το παρόν πάντως η κυπριακή κυβέρνηση δεν έχει επιβεβαιώσει το ενδεχόμενο επίσκεψης του κ. Χριστόφια στην πλατφόρμα.

Εμείς τόσα χρόνια καθηλωμένοι στην διεθνιστική πολιτική υπέρ των κατατρεγμένων δεθήκαμε με το Ιρακ με τους Παλαιστίνιους, με τους Φενταγίν με τους ανατολικούς φτωχούς και ταπεινούς, γεμίζοντας τα δημόσια ταμεία με ΧΡΕΟΣ.

Τους συσχετισμούς ισχύος εμείς τους προσπερνούσαμε με... αστερίσκους. προς τέρψη του Πονομαριώφ. (που ερχόταν στη συνέχεια στο συνέδριο του ΚΚΕ και τους άλλαζε τα απεργιακά φώτα,τόση βραχυπρόθεσμο ορίζοντα είχε το κίνημα!!!!!).

Τώρα πρέπει να απαντήσουμε σαν κοινωνία στο δίλημμα:


Με ποιους θα πάμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου