Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Προφανώς...
...μια κυβέρνηση που σέβεται τον εαυτό της και αυτό που εκπροσωπεί, το λαό δηλαδή όταν έχει μπροστά της διαπραγματεύσεις που έχουν διάφορες πιθανότητες επιτυχίας... ετοιμάζεται και για το χειρότερο.
Θέλεις ειρήρη... παρασκευάζεις πόλεμο.
Άρα είναι λογική και αναμενόμενη ημυστική προετοιμασία για το σημείο μηδέν...
Αυτό που καθιστά την διαδικασία έωλη και την κυβέρνηση έκθετη και υπό κατηγορία είναι..... ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ... ΣΕ HEDGE FUNDS (HF). ΓΙΑΤΙ;
ΤΑ HFs είναι κεφάλαια ληστρικά. Επικίνδυνα.Επενδύουν στο αίμα των μικροεπενδυτών. Εισέρχονται σε ετοιμόρροπες αγορές αγοράζουν ομόλογα στο 5% της ονομαστικής αξίας (ένεκα πανικού και προοπτικών) και απαιτούν την είσπρραξη στο ακέραιο ...ακόμα και με δικαστικούς αγώνες...(βλέπε Αργεντινή...το όνειρο του Αλεξη...)
Δεν επενδύουν, παίζουν... τι θα χάσουν...το 5% (αν το χάσουν), αλλά ποντάρουν στο 100%. Έχουν στρατειές δικηγορικών γραφείων,άκρως εξειδικευμένων, και μεταχειρίζονται όλα τα κανάλια επιρροής απο ψευδείς ειδήσεις μέχρι και σκηνοθεσία... καταστάσεων πολέμου..
Με αυτούς επικοινωνούσε ο ΓΒ. Αυτοί ήταν οι μύστες που εμπιστεύτηκε. Αυτούς, για ποιό λόγο;
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ;
Αυτό είναι ένα απλοϊκό ερώτημα που δεν μπορεί να το υπερβεί με τίποτε ο σερ Βαρουφάκης.
Δείχνει εξάρτηση απο τη θεωρία των παιγνίων;
Δείχνει και κάτι παραπάνω: Είχε αυτονομηθεί μέσα στην απρόσμενο θρίαμβο που ζούσε. Αυτός εναντίον όλων... Όχι οι Έλληνες εναντίον όλων. Αυτός, μόνος.
Ας αποδείξει τώρα ότι είναι άρρωστος ή βλάκας και όχι ΔΟΛΙΟΣ.
Αυτή είναι η δυστυχία της χώρας μας, απο μέσα πέσαμε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου