Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΣΚΕ Ε.Α.Σ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Δεν θα περνούσε πολύς καιρός για να αποκαλυφθεί η γύμνια των πολιτικών και η ανικανότητά τουςστοιχειώδη πολιτική να κάνουν
Άλλωστε ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.Είναι κλέφτες γιατί κλέβουν τα όνειρα ενός ολόκληρου λαού που τους στήριξε και είναι ψεύτες και παραμυθάδες γιατί ακόμα και τώρα προσπαθούν να πείσουν ότι λύνουν προβλήματα.Να λύσουν προβλήματα ποιοι? Αυτοί που τα δημιούργησαν? Ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι τους πήρε χαμπάρι ο λαός?
Κρύβονται σαν λαγοί και μέσω διαρροών από τα κολλητιλίκια με κάποιους δημοσιογράφους, τάχα αντιδρούν, τάχα φοβούνται το φτύσιμο στα καφενεία και τάχα δεν θέλουν αλλά δεν γίνεται αλλιώς.Να παρακαλάτε ΚΥΡΙΟΙ η απάντηση από τον λαό να είναι μόνο το φτύσιμο ή αυγά.
Στα Ε.Α.Σ. συντάχθηκε άρον-άρον ένα δήθεν επιχειρησιακό σχέδιο για να έχουν υποτίθεται μια σοβαρή μελέτη για την βιωσιμότητα της εταιρείας. Ο αρμόδιος Αν. Υπουργός ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ άφησε επί δέκα μήνες την εταιρεία στον αυτόματο πιλότο στο τέλος Αυγούστου. και εδέησε να τοποθετήσει διοίκηση
Αλήθεια τότε κατάλαβε ότι υπάρχει μνημόνιο?. Και μέχρι τότε ανανέωσε δε τρεις φορές συμβάσεις εργολαβικών γιατί είχε δουλειές η εταιρεία. Ξαφνικά δεν υπάρχουν δουλειές? Για τους Γερμανούς όμως υπάρχουν? (πυρομαχικά 120 χιλ. αρμάτων). Προσπαθεί να κάνει τον ΝΤΑΗ στους συνδικαλιστές με δηλώσεις ότι δεν θα συγκυβερνήσουμε. Του έμεινε φαίνεται η κολοτούμπα με το θέμα Τατούλη απωθημένο και τώρα παριστάνει τον καμπόσο. Δεν μας λέει αντρίκια και ξεκάθαρα πότε του ζητήσαμε συγκυβέρνηση? Έχει ξεχάσει φαίνεται ότι δεν είναι στο διπλωματικό σώμα. Δεν έχει καταλάβει ότι με φανφάρες δεν κυβερνάς?
Ο δε άλλος μεγάλος ο Υπουργός Άμυνας άκρα του τάφου σιωπή……Γιατί δεν κάνει τώρα δηλώσεις στο Ζάππειο? Αλλά εμείς ξέρουμε πόσο γλυκιά είναι η εξουσία και πόσο επικίνδυνο είναι όταν γίνεται αυτοσκοπός! Αν υποσχεθούμε ότι θα τους ξαναψηφίσουμε οπωσδήποτε, θα σοβαρευτούν και θα κάνουν πραγματική πολιτική ? Δεν έχουμε αντίρρηση αν είναι έτσι. Όμως είναι ανίκανοι να εφαρμόσουν και το μνημόνιο. Μόνο απέναντι στους εργαζόμενους νταηλίκι και τίποτα παραπάνω
Που είναι η πάταξη της φοροδιαφυγής? Πότε θα λύσουν το πρόβλημα της επαίσχυντης σπατάληςστον τομέα της Υγείας?. Που είναι η πολιτική της Ανάπτυξης?. Για τις τιμές στην αγορά έχουν να πουν κάτι? Για τα φροντιστήρια στην παιδεία έχουν να αρθρώσουν λέξη?, Και σε κάθε περίπτωση αν σκέφτονται να αντιδράσουν μην σκεφθούν το ΠΑΡΩΝ. Αυτό το λένε οι φαντάροι στην αναφορά.
Στην πολιτική υπάρχει το Ν Α Ι και το Ο Χ Ι. Και το Δ.Ν.Τ. ήρθε στη χώρα γιατί ήταν ανίκανοι και μπάχαλο αυτοί που κυβερνούσαν για τόσα χρόνια . Αλλιώς θα καθόταν εκεί που ήταν .Σε ποιους απευθύνεστε με τέτοιες άθλιες συκοφαντίες?.Ποιοι παίρνουν 40 και 50 και 80 χιλιάδες Ευρώ?Είμαστε εργαζόμενοι σε βιομηχανία παραγωγής πυρομαχικών και έχουμε μισθό 1500 Ευρώ καθαρά το μήνα με τριάντα χρόνια προϋπηρεσία. Γιατί σε μας δεν ισχύει να παίρνεις τον μεγαλύτερο μισθό από την πρώτη ημέρα στο επάγγελμα όπως παίρνουν οι βουλευτές.
Καταλαβαίνετε την λέξη ΑΠΟΛΥΣΗ που την ξεστομίζετε εύκολα κάποιοι σαν να είναι να μείνεις μια τετραετία εκτός Βουλής.
Έχετε συναίσθηση τι απαντάει ο απολυμένος πατέρας στα παιδιά του όταν τον ρωτάνε γιατίσήμερα δεν μαγείρεψε η μητέρα? Ντροπή και αίσχος για όσους έχουν ακόμα έστω και ανθρώπινα αντανακλαστικά.Όσο και να προσπαθήσετε να τσακίσετε την αξιοπρέπειά μας δεν θα το καταφέρετε.
Γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι.
Γιατί δεν τα φάγαμε όλοι μαζί.
Γιατί τα ψέματα τελείωσαν και μαζί με αυτά τελειώσατε και εσείς.
Δεν θα ταπεινωθούμε έστω και αν πεινάσουμε.
Θα ζήσουμε και χωρίς εσάς και να είστε σίγουροι ότι θα είναι πολύ καλύτερα .

(Defencenet.gr)

1 σχόλιο:

 1. 1ον: Τα κάστρα πέφτουν απο μέσα...
  2ον: Λέγαμε οτι η απελπισία ισοπεδώνει τα πάντα,&
  3ον:Λέγαμε επίσης ότι οι συνδικαλιστές και ιδίως οι πλέον λαϊκιστές ένα θεό έχουν τον... υλισμό τους !!!
  Προ ουδενός δεν φείδωνται ύβρεων.
  Κάποιες σχολές στελεχών τους εκπαίδευσαν...Πως να δεχτούν την εκσυγχρονιστική τριάδα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή