Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Επιστολή "φωτιά" των συνδικαλιστών της ΠΑΣΚΕ (Ηρακλείου)

"Μετά την επιστολή που σας στείλαμε πριν από 13 ημέρες , παρόλο που σας καλέσαμε και από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να εκθέσετε τις απόψεις σας , ως βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για το θέμα ξεπουλήματος της ΔΕΗ , της μεγαλύτερης Επιχείρησης του Ελληνικού λαού, μέχρι και σήμερα δεν είχαμε καμιά απάντηση από σας.
Αυτό σημαίνει ότι ή συμφωνείτε με την ψήφιση του σχετικού Νομοσχεδίου και φοβάστε να μας το πείτε ή απλά θεωρείτε απαξιωτικό να ασχοληθείτε με το θέμα και να μπείτε στον κόπο να μας ενημερώσετε τουλάχιστον για τις προθέσεις σας.
Η παράταξη που μας εκφράζει και που υποτίθεται ότι εκπροσωπείτε εσείς στην Βουλή, ήταν πάντα μπροστά στους δημοκρατικούς αγώνες αυτού του τόπου. Είναι η ίδια παράταξη που σας ψήφισε και σας στήριζε μέχρι αυτήν την στιγμή στα έδρανα της Βουλής..
Η στάση σας όμως τον τελευταίο καιρό δείχνει ότι , όχι μόνο δεν τηρείτε τον όρκο που δώσατε βάσει του άρθρου 59 του Ελληνικού Συντάγματος αλλά δεν τιμάτε τον κόσμο της ΠΑΣΚΕ που σας εμπιστεύθηκε με την ψήφο του, ελπίζοντας σε καλύτερο αύριο.
Όμως ποτέ δεν είναι αργά για να διορθωθούν τα λάθη μας. Να είστε σίγουροι ότι , αν εσείς ξεπουλήσατε τις ιδέες του ΠΑΣΟΚ για την βουλευτική σας καρέκλα, εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε το ίδιο. Θα παλέψουμε για να σώσουμε ότι εσείς καταστρέφετε για τις προσωπικές σας φιλοδοξίες.
Εμείς και ο απλός λαός είμαστε το ΠΑΣΟΚ.
Δεν σας το ΕΚΧΩΡΟΥΜΕ , δεν σας το ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ, δεν θα σας αφήσουμε να το ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ…..Δεν θα σας αφήσουμε να ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ τον Ελληνικό Δημόσιο Πλούτο και να Υποδουλώσετε τον Ελληνικό Λαό και το μέλλον των παιδιών μας".


Η κρίση θα ξεπεραστεί όταν οι λογικές συναλλαγής έναντι ψήφων, εκλείψει.
Μέχρι τότε, υπομονή,όταν τα χαλάνε στη μοιρασιά τότε τσακώνονται οι συνέταιροι (αλλιώς το λένε, αλλά άστο τώρα...), όταν δε "σκοτωθούν", επέρχεται και η κάθαρση. Και δεν υπάρχει χειρότερο και αντιιστορικό προτεινόμενο, από την ένδυση των διαφορών με το "για το καλό του τόπου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου