Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Κίνδυνο ανατροπής του συστήματος "βλέπει" ο ΔΟΛ!!!!

Όχι μόνο με το πρωτοσέλιδο του Βήματος αλλά και με την ανάλυση της αποκατάστασης του (αλίμονο μας αν νικούσε στον ταξικό αγώνα του...) Ζαχαριάδη.
" Το όλο εγχείρημα κινείται στην κατεύθυνση της επανεξέτασης όλης της ιστορίας του κόμματος μέσω μιας νέας μεθοδολογικής προσέγγισης προσαρμοσμένης στη κυρίαρχη άποψη της ηγεσίας περί στρατηγικής για την εξουσία."

Πράγματι στην ιστορία καταγράφεται αυτή η παλινδρόμηση της κοινωνίας προς τα θεληματικά άκρα του πολικού φάσματος, σε περιόδους κρίσεων.
Κρίσεων που στην εμφάνιση τους είχαν σημαντική συμμετοχή με την υιοθέτηση, σε όλη την ενδιάμεση περίοδο, όλων των μαξιμαλιστικών προσδοκιών και την εκτόξευση τους σε πολιτικές επιλογές.
Αφού υπονόμευσαν, πολιτικά, κάθε απόπειρα εκσυγχρονισμού με την ρετσινιά του οπορτουνισμού του ρεφορμισμού και του ταξικά εχθρικού τώρα εμφανίζουν στον πικραμένο λαό την μόνη διέξοδο: Τον παράδεισο του λαϊκισμού, ή του προλεταριάτου.
Και η επιτυχία του ενός άκρου θα σημάνει την δικαίωση και του άλλου άκρου.
Είναι ασφαλώς ζήτημα του λαού να αποφασίσει. Αρκεί να του τεθεί το δίλημμα.
Και ο κ. Καψής το έθεσε σήμερα στο Βήμα.

3 σχόλια:

  1. "Η έπρακτη αντίθεση του ( Αρη Βελουχιώτη)με τη θεμελιώδη αρχή του δημοκρατικού συγκεντρωτισμού δικαιολογημένα προκάλεσε τη διαγραφή του."λέει σήμερα το (ένα) κόμμα.
    Απλή διαγραφή ήταν ή διαπόμπευση και χαφιεδοποίηση;
    "Ο Κλάρας αφού μια φορά πρόδωσε και αποκύρηξε το κκε επειδή λύγισε μπροστά στην τρομοκρατία του Μανιαδάκη..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άραγε που αποσκοπεί όλη αυτή η κκεδολογία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και δόθηκε η καταδίκη του στη δημοσιότητα την μέρα που αυτοκτονούσε περικυκλωμένος απο κυνηγούς κεφαλών έναντι λιρών....
    Όπως και τον Πλουμπίδη και τον Βαβούδη...
    Αντιφασιστικό κόμμα; Ναι.
    Αντιολοκληρωτικό κόμμα; Οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή