Κυριακή 22 Μαΐου 2011

CIA: "Έρχονται ταραχές και γενικευμένη βία στην Ελλάδα"!




21-05-2011 15:14:36
"Ταραχές και γενικευμένη βία" βλέπει η CIΑ στην ετήσια έκθεσή της (την τακτική έκδοσh World Factbook), για την Ελλάδα λόγω των επώδυνων οικονομικών μέτρων και μάλιστα εκφράζεται η απορία "πώς μέχρι στιγμής δεν έχουν ξεσπάσει γενικευμένες ταραχές"! Η CIA εκτιμά ακριβώς αυτό που αποκάλυψε το defencenet.gr την περασμένη εβδομάδα, ότι οι ξένοι φοβούνται: Ταραχές και αποσταθεροποίηση που θα έχουν άκρως αρνητικά αποτελέσματα όχι μόνο σε οικονομικό, αλλά και γεωπολιτικό επίπεδο.
Αναφέρουν συγκεκριμένα οι αναλυτές της CIAι: "Μία αύξηση γενικευμένης λαϊκής δυσαρέσκειας θα μπορούσε να θέσει σε αμφισβήτηση την ικανότητα της κυβέρνησης να επιβάλλει μεταρρυθμίσεις και να εκπληρώσει τους στόχους του προϋπολογισμού, ενώ θα μπορούσε να οδηγήσει σε μεγάλες ταραχές ή βία".
Θεωρούν μάλιστα ότι είναι απορίας άξιο πως ακόμα δεν έχουν ξεσπάσει μείζονος έκτασης ταραχές λόγω των σκληρών οικονομικών μέτρων που έχουν οδηγήσει στην ανεργία το 15% του πληθυσμού. Με δυό λόγια θεωρούν ότι "το ποτήρι είναι πολύ κοντά στο να ξεχειλίσει"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου