Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Τα 3/5 της επιτροπής από την Κίσαμο. Ε και;
Για την Γεωργική γη υψηλής παραγωγικότητας (ΓΓΥΠ) η επιτροπή, αλλά....

Κουβέντα για την Κίσαμο. Λειτουργώντας σαν συνδικαλιστικό - συντεχνιακό όργανο, που μόνο κρίσεις και καταγγελίες έχει και ουδέποτε αυτοκριτική, (διάθεση και όχι διαδικασία),κατάφεραν όλοι να λειτουργήσουν ως απερχόμενοι.
Δεν υπήρξε πρόταση. Δεν κατατέθηκε διέξοδος. Ευλόγησαν μόνο τα έργα και τις ημέρες τους. Αυτή είναι η ψυχολογία του τέως: Η σωτηρία της υστεροφημίας του και όχι η προκοπή του τόπου.
Τι πρόταση έχουν για τον Κάμπο της Κισάμου; Για τις δρομολογημένες επενδύσεις; Για την εκτός σχεδίου δόμηση; Για τις οχλούσες εγκαταστάσεις για τις εξατμησιοδεξαμενές;Για την ερημοποίηση; Για τον αγροτοτουρισμό; Για την γεωργική ανασυγκρότηση, έστω.Και να μην ξεχνούν ότι σε Γ.Γ.Υ.Π επιτρέπονται τα θερμοκήπια αλλά και οι ΑΠΕ... Αυτός είναι ένας κάποιος στόχος.Κατά τα άλλα υπάρχει σχέδιο ανάπλασης του μετώπου προς τη θάλασσα.
Έτσι χωρίς σχέδιο, και παρά το όνειρο, Αντώνη Σχετάκη.
Αυτό είναι και το πρόβλημα της Κισάμου. Οι ταγοί της λειτουργούν ως τοπάρχες ...εξ αυτοδιοικητικής προελεύσεως.
Και το βλέπουμε στις θέσεις που άμεσα ή έμμεσα δημοσιοποιούν.
Τι να περιμένει η Κίσαμος, να ξεκολλήσουν;
Δεν γίνεται, γιατί είπαμε είναι θέμα ψυχολογίας. Δεν γίνεται ο λοχίας στρατηγός ακόμη και αν τον κάμουν. Σαν λοχίας θα αισθάνεται και παραγγέλματα προπαίδευσης θα δίνει.
Η Κίσαμος λοιπόν δεν έχει να ελπίζει από τα τερτίπια. Το ξέραμε, το διαπιστώνουμε .

1 σχόλιο:

  1. 'Οταν υπερδωδεκαετής αντιδήμαρχος θεωρεί, και αρμόδια, και υπηρεσία, τους κολλητους του στο ΜΦΙ Ηρακλείου, καταλάβατε γιατί θα χάσουμε τον μπούσουλα....;
    Πόσα χρόνια, είπατε, είναι πίσω ο τόπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή