Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Ελλάδα δεν είναι μόνο αυτή που βιώνουμε,ως μίζερη.
Ο Κύπριος Νομπελίστας Χριστόφορος Πισσαρίδης ο καθηγητής μοριακής Φυσικής Λουκάς Χριστοφόρου, ο Μιχάλης Μπλέτσας και οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών...

Πανεπιστήμιο Πατρών: Καινοτόμα προγράμματα για το αυτοκίνητο.
Το εργαστήριο Συστημάτων Παραγωγής και Αυτοματισμού του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών παρουσίασε την Πέμπτη τον απολογισμό των καινοτόμων προγραμμάτων του στο χώρο του αυτοκινήτου, σε συνεργασία με κορυφαίες ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες.

Το ελληνικό ερευνητικό κέντρο παρουσίασε πρωτότυπα υλικά και ερευνητικά αποτελέσματα των πολυετών ερευνών του, ενώ προέβαλε και video με ερευνητικά και τεχνολογικά αποτελέσματα της δράσης. Παράλληλα, δόθηκαν στη δημοσιότητα στοιχεία για τις επιτυχίες της Ελλάδας στο διαγωνισμό Fomula Student.Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την ανάδειξη και προώθηση φοιτητικών ταλέντων σε διεθνές επίπεδο, με καινοτόμες ιδέες και ταυτόχρονα με ικανότητα υλοποίησης, πραγματοποιείται σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο (Μ. Βρετανία, Γερμανία, Ιταλία, ΗΠΑ, Αυστραλία κ.α.) σε ετήσια βάση ο διαγωνισμός Formula SAE / Formula Student. Η.

1 σχόλιο:

  1. Το μέλλον ανήκει στη νεολαία και όχι σε εκείνους που μιλούν και δρουν, τάχα, στο όνομα της.
    Αφήστε τους αιώνιους πατερναλισμούς σας στα σπίτια σας αν δεν μπορείτε να μην είστε,αιωνίως στους δρόμους ως.... καρικατούρα κάθε.... αναμπουμπούλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή