Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Το γυιό του Πέτρου....... (Χαρίλαος Φλωράκης, οικουμενική κυβέρνηση)

Απόσπασμα απο το βιβλίο Γ.Κεφαλογιάννη:
«Διαχρονικό και οικουμενικό σκάνδαλο η Siemens»
Ένα κεφάλαιο αφιερώνει ο κ. Κεφαλογιάννη για το σκάνδαλο της Siemens, το οποίο το χαρακτηρίζει διαχρονικό και οικουμενικό και αναφέρεται στην προμήθεια ψηφιακής τεχνολογίας από τις εταιρείες Siemens και Intracom στον ΟΤΕ.
«Δυστυχώς για το πολιτικό σύστημα της χώρας και για τα συμφέροντα του Δημοσίου, δηλαδή του ΟΤΕ, που τότε είχε μια μόνο μετοχή, η οποία ανήκε στο κράτος, οι πολιτικοί αρχηγοί, αφού συναντήθηκαν με τον Πρωθυπουργό Ζολώτα δέχθηκαν να υπογράψει τις συμβάσεις το Δ.Σ. του ΟΤΕ, παρακάμπτοντας τη νομιμότητα που επέβαλλε την υπογραφή του αρμοδίου υπουργού, δηλ. τη δική μου» αναφέρει ο κ. Κεφαλογιάννης και υποστηρίζει ότι αυτή η απόφαση των πολιτικών αρχηγών, «υπήρξε η απαρχή της απαξίωσης της πολιτικής ζωής της χώρας και η πιο μεγάλη ασέβεια προς τους θεσμούς της κοινοβουλευτικής μας δημοκρατίας».
Σε άλλο σημείο, αναφέρει πως είναι ίσως μοναδική περίπτωση διαπλοκής των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων με οικονομικά συμφέροντα και από τα μεγαλύτερα πολιτικά σκάνδαλα που έγιναν στη χώρα μας.


Αυτή ήταν η φράση του Φλωράκη προκειμένου να πείσει-πιέσει τους συνδαιτημόνες του στην οικουμενική.Δεν ξέρουν αυτοί απο διαπλοκή.(σύντομο ανέκδοτο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου