Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Η Δημοκρατία λειτουργεί....
Υπερψηφίσθηκε από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ το νομοσχέδιο για την ανώτατη παιδεία.
Ένας πρωτοσοσιαλιστικός νόμος πλαίσιο για τα ΑΕΙ, που και αυτός είχε αντιμετωπίσει την λυσσαλέα αντίδραση της ΚΝΕ και του Ρήγα, ο 1268/1982 καταργείται και αντικαθίσταται από ένα σύγχρονο εργαλείο απελευθέρωσης των ΑΕΙ από την παράλογη κομματοκρατία.
Ο στόχος του 1268 δεν ήταν αυτός. Ήταν η εμπέδωση της Δημοκρατίας σε ένα χώρο στεγανά συντηρητικό. Το πέτυχε.( στο πρώτο σώμα εκλεκτόρων συμμετείχα... και εξελέγη ο κ Φατούρος πρύτανης στο ΑΠΘ, και δεν υπήρξε καμία συναλλαγή..)
Η πολύ όμως Δημοκρατία εκλήφθηκε από τις "μαζικές οργανώσεις" ως αδυναμία ενώπιον τους.
Και ταύτισαν την δημοκρατική λειτουργία με την ανομία την διαφθορά και την συναλλαγή.
Το άσυλο το εξευτέλισαν σε μία διαδικασία επιβολής ιδεολογικής τρομοκρατίας (Κτισμένες πόρτες,διακίνηση ναρκωτικών, παραεμπόριο,ξυλοδαρμοί, τρομοκρατία) και όλα αυτά στο όνομα της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών.!!!!!!!!!
Αντιδρούν οι λαϊκιστές πρυτάνεις που στηρίζουν την εκλογή τους στα ΕΑΚ. Αντιδρά ένα αυτοαναπαραγώμενο σύστημα της αριστεράς των σαλονιών.
Και ο μέγας Τσίπρας, γραικυλίζοντας στη Βουλή φώναζε: Δεν θα εφαρμοσθεί γιατί δεν θα μείνετε στην κυβέρνηση.(μαυρισμένος από τις διακοπές του.....)
Και η Αλέκα στην Ομόνοια με το ΠΑΜΕ (!)των μονίμων δημόσιων Κομμουνιστών υπαλλήλων, των οικοδόμων, κήρυξε αγώνα ανατροπής. Αν ψήφιζαν για κυβέρνηση τα μέλη του ΠΑΜΕ....
Στα δικά μας; Ο Φίλης κατά του νέου νόμου, ο Γρυσπολάκης υπέρ του νόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου