Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Απάντηση σε ντυμενο-χοχλιό:
Μικρονοϊκότητα και γραικυλισμός.
Μας είπε λοιπόν ότι "αισθάνθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη σε ανησυχία" και έσπευσαν οι "αυτοαποκαλούμενοι φορείς εκ Κισάμου",αυτόκλητοι, να του στηρίξουν την ψυχολογία.
Θα ήταν τραγική, αν δε ήταν αστεία η δικαιολογία του χαϊδεμένου των (εκ των) ΜΜΕ,όταν οι κάτοικοι της "Δυτικής Κισάμου" (ποια η ανατολική Κίσαμος; και ας θυμηθούμε ποιοι υπέστειλαν τις σημαίες για να έχουν βατή υποψηφιότητα), αντιληφθούν, ποιος και για πόσο, τους περιπαίζει.
Ευκαιρίας δοθείσας και ένας δεκάρικος λόγος για τα ώριμα, σε βαθμό αρτίφυτρου,έργα, αναμασήματα του εκλογικού και νομαρχιακού παρελθόντος.
Παντού μελέτες (και μακέτες) επί μελετών με την βοήθεια μελετητικών μελετητών την τέχνη του χώρου που, για να μην πράττει,μελετά και (νομίζει) κρύβεται.(Είναι ο χώρος που ξηλώνεται στα ΑΕΙ, που ενώ δεν θέλει την σύνδεση,τάχα, με τα επιχειρηματικά συμφέροντα ενεργεί ως τέτοιος).
Την τέχνη της επικοινωνίας πολύ "μάγοι" την χρησιμοποίησαν, οι κενότεροι όμως, εξ΄αυτών.
Την τέχνη δε της διαπλοκής την κατέχουν οι υπηρέτες, των αφεντάδων τους, περιμένοντας αξία από την αξία τους φως από το φως τους. Αυτό εξάλλου σημαίνει γραικυλισμός.
Και να μην χάνεται η ψυχραιμία τόσο εύκολα.
Δεν είμαστε τόσο λίγο έξυπνοι,οι Κισαμίτες, όσο πολύ θεωρεί τον εαυτό του.
Και κάτι τελευταίο: Και οι δεύτερη απο τις λιμνοδεξαμενές βούλιαξε.
Εκεί,ή κάνω λάθος, που θέλατε ΠΕΡΠΟ.
Καμία συγγνώμη από τους επιστήμονες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου