Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Κ. Μητσοτάκης: «Δεν υπάρχει κράτος».
Εθνική ντροπή χαρακτήρισε τα όσα συνέβησαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη, ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ Fm, απ' όπου εξέφρασε τη λύπη του και χαρακτήρισε εξευτελισμό την επιστροφή του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Αθήνα μετά τη ματαίωση της στρατιωτικής παρέλασης
.

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης τάχθηκε υπέρ της ψήφισης της νέας δανειακής σύμβασης με 180 βουλευτές, επισημαίνοντας ότι αν πετάξουμε τη συμφωνία τότε θα πάμε σε άναρχη πτώχευση και προσθέτοντας ότι η συμφωνία έχει και θετικά σημεία, τα οποία πρέπει με σοβαρότητα να αξιοποιήσουμε.
Πρόσθεσε επίσης, ότι πρέπει να υπάρχουν πολιτικοί ηγέτες άξιοι του τίτλου τους και να παίρνουν αποφάσεις, τονίζοντας ότι το μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι η ανομία και ότι από την κατάλυση του Κράτους θα πληγούν οι ασθενέστεροι.
Ο πρώην πρωθυπουργός επιτέθηκε στη κυβέρνηση λέγοντας ότι δεν υπάρχει κράτος και υπεύθυνη για αυτη την κατάσταση είναι η ηγεσία της χωρας.
Τέλος, τάχθηκε υπέρ μιας κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας με επικεφαλής έναν τεχνοκράτη ενώ δήλωσε αντίθετος στην διεξαγωγή πρόωρων εκλογών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου