Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Roubini: Διεφθαρμένη η ΝΔ, αργοκίνητο τρένο η Ευρώπη.

Με ένα αργοκίνητο... σαράβαλο τρένο παρομοίασε την Ευρώπη ο Nouriel Roubini, ενώ παράλληλα τόνισε ότι ο κίνδυνος διάσπασης της Ευρωζώνης είναι μεγάλος.
Ο γνωστός οικονομολόγος διοργάνωσε διάλεξη στο διαμέρισμά του, αποκλειστικά για πελάτες της Roubini.com, που στην πλειονότητά τους είναι διαχειριστές hedge funds.
Στην εκδήλωση αυτή, σύμφωνα με τον διαδικτυακό τόπο του Business Insider, ο Roubini συζήτησε με τους προσκεκλημένους διάφορα ζητήματα, όπως η πορεία της αμερικανικής οικονομίας και η περίπτωση της Κίνας, ωστόσο με κυρίαρχο θέμα ήταν η ευρωπαϊκή κρίση χρέους.
“Για την Ευρώπη ειλικρινά η στάση μας είναι αρκετά bearish”, σημείωσε ο Nouriel Roubini. “Η Ευρώπη είναι ένα αργοκίνητο σαράβαλο τρένο και υπάρχει σημαντικός κίνδυνος διάσπασης της Ευρωζώνης”. Αυτό δεν σημαίνει μόνο ότι θα φύγουν από το ευρώ Ελλάδα και Πορτογαλία, σημαίνει ότι θα φύγουν επίσης Ισπανία και Ιταλία.
Και αν η Ευρωζώνη διαλυθεί, υπογράμμισε ο Roubini, οι συνθήκες σε ολόκληρο τον κόσμο θα επιδεινωθούν.Ακομη, αίσθηση προκαλούν τα γραφόμενα του οικονομολόγου στο λογαριασμό του στο twitter, όπου δηλώνει χαρακτηριστικά πως "η διεφθαρμένη (Nέα Δημοκρατία) που διόγκωσε το δημοσιονομικό έλλειμμα στο 15% του ΑΕΠ και ξεδιάντροπα είπε ψέματα γι’ αυτό , τώρα θέλει να αναλάβει και πάλι την διακυβέρνηση της Ελλάδας"."Η ελληνική αλεπού μετά την εισβολή της στο κοτέτσι υποστηρίζει τώρα ότι θέλει πάλι να αναλάβει τη φύλαξη του. Η αξιοπιστία τους είναι πιο βρώμικη από τη λάσπη", πρόσθεσε.

Πηγή:www.capital.gr

Όχι ότι χρειαζόταν να το πει ο εν λόγο κύριος ήταν γνωστό σε όλους μας.
Παράδειγμα ο Π. Καμένος Έβγαλε βιβλίο για να μας αποδείξει ο Α. Παπανδρέου ήταν ο αρχηγός της 17 Νοέμβρη. Τώρα τι μας λέει ότι ο Γιώργος τζογάρει στα CDS.
Ο άνθρωπος αυτός υπούργευσε. Και ξανά θα κυβερνήσει το Αιγαίο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου