Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Χημικά....
Αλήθεια, γιατί η GreenPeace.... δεν πέρνει θέση;
Η αρμοστία του ΟΗΕ;
Η επιστήμη βέβαια γνωρίζει ότι η υδρόλυση γίνεται σε ένα κλειστό κύκλωμα αγωγών με μόνη αναγκαιότητα την κυκλοφορία ψυκτικού υγρού, δηλαδή θαλασσινού νερού διαρκώς ανανεούμενου, χωρίς επαφή με υλικό υδρόλυσης.
Βέβαια αυτά είναι ψιλά και ψηλά γράμματα για να αφορούν το "πόπολο".
Στο "πόπολο" πρέπει να δίνουμε "τροφή" για αγώνες.... με φράσεις γιγάντων: "Αν το περιβάλλον ήταν τράπεζα θα είχε σωθεί"... (Τσάβες).
Το ότι ζούμε σε μια διεθνή κοινότητα που οι πράξεις του ενός επηρεάζουν τον άλλον λίγη σημασία έχει. Το ότι οι "ηγέτες" αυτής της κίνησης, ουδέποτε αντέδρασαν στο ολοκληρωτικό καθεστώς της Δαμασκού που κατείχε χημικά μέσα μαζικής εξόντωσης σε αντιπαράθεση με τον ΟΗΕ, δεν έχει σημασία.
Σημασία έχει να υπάρχουμε δια των κυμβάλων.
Να ρωτήσουμε επίσης γιατί δεν "διεκδικούν" αποκαταστάσεις απο τους παράνομους προμηθευτές των πρώτων υλών... λέγεμε Αγγλία Γερμανία...;
Προφανώς στόχος τους δεν είναι τίποτα παραπέρα απο την κεκαλυμμένη μοκροκομματική παραφορά και εξαπάτηση των αγνών -πλην αδαών πολιτών.
Τουλάχοστον ας πεταχτούν οι πολίτες στο πανέμορφο Αμάρι, κάτω,νότια, απο το Αρκάδι, στο φράγμα Ποταμών και στο Πάνακρον.
Υπό τους ήχους όχι των κυμβάλων αλλά της αναζωογονημένης φύσης, πάντα πιστής στο ραντεβού της... και δίκαιης προς τα πλάσματα της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου