Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Μάνος: Ο Τσακαλώτος να ζητήσει συγνώμη από τον Γεωργίου - Να δηλώσει εμπιστοσύνη στα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ

25/08/2016 -
Υπάρχουν πολλοί ανόητοι που πιστεύουν ότι ο Γεωργίου φούσκωσε το έλλειμμα του 2009 κατά περίπου 4 δις ευρώ τονίζει ο κ.Μάνος
Την θέση ότι ο υπ.Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος πρέπει να δηλώσει την πλήρη του εμπιστοσύνη στα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και να ζητήσει συγγνώμη από τον κ. Γεωργίου για την ταλαιπωρία στην οποία τον υποβάλλει η θλιβερή ελληνική διοίκηση διατύπωσε ο Στέφανος Μάνος.
«Το σκεπτικό όσων καταδιώκουν τον Ανδρέα Γεωργίου είναι ότι εμφάνισε ψευδώς το έλλειμμα του 2009 φουσκωμένο κατά 4 περίπου δισ. ευρώ.
Το παράδοξο είναι ότι υπάρχουν πολλοί ανόητοι που το πιστεύουν.
Μα αν το έλλειμμα ήταν φουσκωμένο κατά 4 δις, κάπου, σε κάποιο συρτάρι θα περίσσευαν 4 δις. και δεν θα χρειαζόταν να προσκυνάμε για την επόμενη δόση.
Πιο εύκολο είναι να πιστέψω ότι το έλλειμμα ήταν ακόμα μεγαλύτερο από όσο το εμφάνισε ο κ. Γεωργίου διότι η διοίκηση κατάφερε να κρύψει την πραγματικότητα» αναφέρει σε άρθρο του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο κ.Μάνος.
«Οι "εξυπνάδες" του κ. Τσακαλώτου σε απάντηση της ΕΕ προκαλούν θλίψη.
Ο Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας ένα μπορεί να κάνει: να δηλώσει την πλήρη του εμπιστοσύνη στα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και να ζητήσει συγγνώμη από τον κ. Γεωργίου για την ταλαιπωρία στην οποία τον υποβάλλει η θλιβερή ελληνική διοίκηση» τονίζει ο κ.Μάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου