Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Θυσίες…..

«Η εντελώς απροσδόκητη αλλαγή στάσης» του κυρίου Άκερμαν οφείλεται στην ανένδοτη μεταρρυθμιστική θέληση του Έλληνα Πρωθυπουργού και η θέληση του να θυσιάσει την πολιτική του καριέρα στο βωμό της επιτυχίας των μέτρων λιτότητας.
Αν και ο Κώστας Σημίτης είχε επιβάλει το σχέδιο Γιαννίτση για το ασφαλιστικό τότε η μοίρα του τόπου θα ήταν άλλη, και δεν αποτελεί άλλοθι το βαθύ ΠΑΣΟΚ. Και τώρα υπάρχει και το εσχατολογικό ΚΚΕ και ο τελολογικός Αλαβάνος, ε και;
Έπρεπε να φθάσει η χώρα στο κενό για ενεργοποιηθεί η ηγετική πυραμίδα της κυβέρνησης και να ξεκινήσει την επανίδρυση της.
Στην πορεία αυτή θα συγκρουστεί με παραστρατιωτικές συμπεριφορές με απειλές για αιματοχυσία (όπως εκτοξεύτηκε από συμπαραστεκόμενο της διαμαρτυρίας των κτηνοτρόφων στα Χανιά) με δεκάρικους από κάθε αντισυστημική γκρούπα.
Και το εννοούμε ότι μάχεται μόνο η ηγετική ομάδα διότι παρακάτω έχουν απομείνει να μετρούν το πολιτικό κόστος και επανεκλογή τους. Αυτός είναι και ο λόγος που το πολιτικό προσωπικό κατηγορείται για το αυτοαναπαραγωγικό ένστικτο του.
Όμως ο Ελ. Βενιζέλος στη πλατεία Συντάγματος επέβαλε στο αντιστεκόμενο πλήθος «αναθεωρητική βουλή είπον» για να καταδειχτεί η αξία του ηγέτη ως γεννήτορα της ιστορίας.
Ας θυσιασθεί ο Γιώργος αρκεί, να πιάσει τόπο η θυσία του πράγμα που θα σημάνει μια νέα προοπτική και μια νέα ευημερία για την
ΙΦ140610

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου