Σάββατο, 21 Αυγούστου 2010

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ .... ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ;;; (ΑΝ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΑΚ,ΣΟΥΗΔΙΑ 1971)
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΈΠΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ; ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΜΠΕΔΩΝΟΥΝ;
ΠΟΤΕ ΑΝΕΣΤΑΛΛΗΣΑΝ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ; Ο ΜΠΕΡΙΑ ΠΕΘΑΝΕ.
Η ΕΠΩΝΥΜΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Η ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΓΝΩΜΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΕΙΑΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΟΧΕΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΩΝ-ΠΛΗΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ, ΛΙΓΟ ΚΑΙ, ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ;
Η ΚΙΣΑΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΕΞΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ. Ο ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΌΣ।
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΚ-ΦΟΒΙΕΣ, ΜΉΝΥΣΕΙΣ ΔΥΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ.
ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΗ ΜΙΖΕΡΟΣ ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ (ΑΥΤΟΣ Ή.... ΑΥΤΟΣ).
ΜΕ ΤΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΜΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ।
ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΑ ΧΑΝΙΑ.
Η "ΙΤΑΛΙΚΗ" ΚΑΙ Η ¨ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ" ΓΕΝΝΙΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ. ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.
ΑΛΛΑ Η ΙΤΑΛΙΑ ΕΙΧΕ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΤΑΛΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΕΜΕΙΣ ;
ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ... ΚΑΤΑ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.... ΛΕΟΝΤΕΣ।
ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΕΛΟΣ:
ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ.................................. ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ........ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ
. ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΚΡΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ/ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΘΗΜΕΝΟΥ ΣΑΣ, ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΑΡΧΗΓΟΥ.
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΞΕΡ ΣΤΗΝ Τ.Α ΟΥΤΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΔΕΝ ΠΛΕΝΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ!
ΘΕΩΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΟΥΣ ΟΧΕΤΟΥΣ.
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ.
Γ.ΦΩΤΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου