Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Μινωικές Γραμμές: Κρατά τη συμμετοχή της στην Hellenic Seaways

Την υπαναχώρησή της από τη συμφωνία πώλησης του συνόλου της συμμετοχής της στην εταιρεία Hellenic SeaWays προς την εταιρεία Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Κρήτης, ανακοίνωσαν οι Μινωικές Γραμμές.
Αναλυτικά, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία Μινωικές Γραμμές κατόπιν μη καταβολής από την ΑΝΕΚ της πληρωτέας την 30η Νοεμβρίου 2010 δόσης του τιμήματος πώλησης σύμφωνα με τη Σύμβαση Πώλησης, προέβη στη συμβατικώς προβλεπόμενη δήλωση υπαναχώρησής της από τη Σύμβαση Πώλησης και ανέλαβε τους τίτλους των μετοχών της επί της Hellenic SeaWays από την θεματοφύλακα τράπεζα Alpha Bank.Υπενθυμίζεται ότι τον Μάιο του 2009 είχε ανακοινωθεί η συμφωνία μεταξύ των Μινωικών Γραμμών και της ΑΝΕΚ για την πώληση του συνόλου της συμμετοχής των Μινωικών Γραμμών στην εταιρεία Hellenic Seaways (ποσοστού συμμετοχής 33,35% επί του μετοχικού της κεφαλαίου) έναντι συνολικού τιμήματος ύψους 125.000.000 ευρώ. Όπως αναφερόταν στη συγκεκριμένη ανακοίνωση "το εν λόγω τίμημα πρόκειται να καταβληθεί τμηματικά μέχρι ο τέταρτο τρίμηνο του έτους 2012, οπότε και θα ολοκληρωθεί η συμφωνία". Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό της δόσης που ήταν να καταβληθεί τον περασμένο Νοέμβριο ανέρχεται στα 25 εκατ. ευρώ.Πηγή:www.capital.gr

Μεγάλα καράβια μεγάλες φουρτούνες.
Το θέαμα βρίσκεται στην ...... εγκατάλειψη του σκάφους.........
Οι συναισθηματισμοί έχουν τελειώσει προ πολλού και στην απέναντι πλευρά βρίσκεται Ιταλός και όχι Ελληνας και δει πολιτικός!!!!!
Μόνο η διαφήμιση επιμένει συναισθηματικά, αλλά ίσως είναι ξεχασμένη απο τον μάνατζερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου