Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Κονφερανσιέ
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07:55/25-02-2012.Το Βήμα


Αλ. Τσίπρας: «Αυτοί που μας κυβερνούν δεν είναι και τόσο Έλληνες». Άτιμη κενωνία. ΄Αλλοι ξεκινούν από κονφερανσιέ για να γίνουν πολιτικοί αρχηγοί και άλλοι ξεκινούν από πολιτικοί αρχηγοί για να καταλήξουν κονφερανσιέ.
Ωραία η δήλωση του Αλ Τσίπρα. Λεβέντικη. Αρκεί από μόνη της για να τον κατατάξει σε μια ειδική κατηγορία λεβεντών (...και δεν είναι και ηλικιωμένος για να τον πεις λεβεντόγερο). Πριν μερικές μέρες ο κ.Τσίπρας εξέφρασε αμφιβολίες για το αν αυτοί που μας κυβερνούν σήμερα είναι...Έλληνες. Προχθές ένας από τους επιφανείς εκπροσώπους της αριστερής διανόησης ο κ.Λαπαβίτσας συμφώνησε σε γενικές γραμμές ότι η μόνη λύση γα την Ελλάδα είναι ουσιαστικά η χρεοκοπία και η επιστροφή στη δραχμή, μαζί με ένα άλλο επιφανή διανοούμενο εξ Εσπερίας τον κ.Ρουμπινί. Ποιό είναι το πρόβλημα θα μου πείτε. Απλώς ο κ.Ρουμπινί τυχαίνει να είναι ο βασικός εκφραστής του χρηματοπιστωτικού κερδοσκοπικού κεφαλαίου....
Τώρα πως γίνεται να συμφωνούν στη διάγνωση και τη λύση του προβλήματος οι πολέμιοι του καπιταλισμού με τους βασικούς εκφραστές του, μόνο η αριστερά του παραλόγου μπορεί να το απαντήσει.
Ανασκεύασε τη γνωστή δήλωσή του ο κ. Σόιμπλε: «Δεν γνωρίζω κανέναν Σόιμπλε με αυτό το όνομα».
Διεθνοποιείται κι ενισχύεται το κίνημα των «Δραχμήδων». Συντάσσεται μαζί τους για έξοδο (της Γαλλίας) απ’ το Ευρώ και η Μαρίν Λεπέν, της γνωστής οικογένειας.
Μετά την ΕΛΑΔΑ του Μίκη, «ο κ. Π. Ψωμιάδης - ανακοινώνει στις 29 Φεβρουαρίου την ίδρυση νέας πολιτικής κίνησης με τον τίτλο Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης (ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.)». Ευτυχώς ο Άδωνις βρήκε στέγη στη ΝΔ και γλιτώσαμε (;) από το ΕΘΝ.Ο.Σ. (άφιλτρο)
Μια φωτογραφία (στο Βήμα της Τρίτης), χίλιες λέξεις. Πανό με το σύνθημα: «Κανένας Καθηγητής, Φοιτητής, Εργαζόμενος στα συμβούλια ΔΟΙΗΚΗΣΗΣ. Επιστήμη στην ΥΠΗΡΕΣΕΙΑ του Λαού. Και πίσω του, ευδιάθετοι, συγκεντρωμένοι οι μελλοντικοί ... επιστήμονες». !!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου