Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Π. Τατούλης: Ο Καραμανλής έφερε το ΔΝΤ στη χώρα
"Η" Online 14/8 09:53
Ο πρώην υπουργός τονίζει πως «ο κ. Σαμαράς πρέπει να αντιληφθεί ότι το μεγάλο κληροδότημα της γαλάζιας διακυβέρνησης είναι ότι ενέγραψαν στο γενετικό υλικό της παράταξης την ανικανότητα και τη διαφθορά
Πρόσκληση συστράτευσης με τα υγιή όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ? κύτταρα της κοινωνίας, να στηρίξουν μια διαφορετική πολιτική νοοτροπία, απορρίπτοντας το πελατειακό κράτος και διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον, απευθύνει ο κ. Π. Τατούλης.
Στη συνέντευξη που παραχωρεί στο «Εθνος της Κυριακής» ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου παρουσιάζει τους στόχους που έχει θέσει για την περιφέρεια και υπεραμύνεται της επιλογής του να διεκδικήσει το αξίωμα ως ανεξάρτητος υποψήφιος.
Κατηγορεί τις κυβερνήσεις Καραμανλή ότι παρέλαβαν μια κρίσιμη κατάσταση και διέλυσαν όποιον εναπομείναντα θεσμό, απορρίπτει το επιχείρημα του κ. Σαμαρά ότι το ΠΑΣΟΚ έφερε στη χώρα το ΔΝΤ και για τον κ. Γιώργο Παπανδρέου σημειώνει ότι «με τον 'Καλλικράτη' βάζει το πρώτο αναγκαίο θεμέλιο στο εγχείρημα της διαρθρωτικής ανασυγκρότησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου