Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Ο κήνσορας που λέγεται ΜΦΙΚ.
Υπεράνω κριτικής υπεράνω απολογισμού και αξιολόγησης έχει σαν σκοπό ύπαρξης μια επιθετικότητα σε κάθε τι που δεν ελέγχει.
Θα ήθελε θα ελέγχει Δημόσιες Υπηρεσίες περιβαλλοντικού χαρακτήρα.
Θα ήθελε να καθορίζει την τύχη τοπικών κοινωνιών με λεοντή το περιβάλλον που δεν γνωρίζει.
Θα ήθελε να σαρώσει ειδικότητες και επιστημονικούς χώρους με μέσο τον αυτοθαυμασμό και την λογική του μηχανισμού.
Η νέα του επίθεση στη Δνση Δασών και τον Δήμο Κισάμου είναι μνημείο εμπάθειας και στρεψοδικίας:
Καρφώνει κάτι που δεν υφίσταται σε πολιτικό επίπεδο,ΩΣ ΜΗ ΟΦΕΙΛΕ. Το επιχειρεί με ένα στόχο: Την χειραγώγηση του τόπου στην αρρωστημένη ανάγκη του για ρόλο και για μελέτες εκ του ασφαλούς και κατ' ανάθεση κόστους.
Την απάντηση να την αναμένει και θα είναι συντριπτική.
Αυτοί που έγραψαν, δυο νοματέοι, και όσοι κρύβονται πίσω τους να φοβούνται το καθαρό αλλά οργισμένο ποτάμι. Αυτή τη φορά,αν και παίζουν στο γήπεδο τους όπως πάντα εξάλλου, θα ξαναχάσουν.
Αυτό που τους πονεί είναι η φέρουσα ικανότητα του τοπίου και πως την υπολόγισαν Δασολόγοι. Προφανώς την διαχείριση των φυσικών οικοσυστημάτων την έχουν σαν αποκλειστικότητα νομίζοντας ότι μπορούν να υπερβαίνουν και να καταγγέλλουν τους πάντες ελέω μιας έδρας με ισχυρούς σπόνσορες.
Πολύ περισσότερο που προωθούν ολόκληρη ΕΠΜ,του Λαφονησίου χωρίς φέρουσα ικανότητα.. αν είναι δυνατόν..
Η επιμελώς αποκρυπτόμενη από τα μάτια της κοινωνίας ενδοπανεπιστημιακή αβελτηρία και ειδικά στην Κρήτη, έχει οδηγήσει σε απονενοημένα διαβήματα καθαρά πρόσωπα πρόσωπα που δεν υπέκυψαν στη γοητεία της μάζας.
Η ατελής γνώση διοίκησης που έχουν, νομίζουν, καλύπτεται με καταγγελίες στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.
Ούτε η Κίσαμος ούτε η Π.Ε Χανίων είναι όμηρος τους. Έχουν ένα πεδίο γνώσης να περιοριστούν στα του οίκου τους και να μάθουν να συνεργάζονται ισότιμα με συναρμόδιους φορείς. Εξάλλου η αξία τους έχει μετρηθεί αρκετές φορές από το λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου